Є питання? Телефонуй нам: 05443-97-1-52

Агрофірма «Вікторія» вже не один рік опікується дітьми з особливими потребами.

Щороку напередодні міжнародного Дня інваліда аграрії готують подарунки для цих дітей: від родинної фотосесії у відомої фотохудожниці до театралізованих вистав. Цього року до нас звернулись керівники населених пунктів, де працюють підрозділи агрофірми «Вікторія» з проханням привітати дітей із особливими потребами.

Сергій Пасько, представник підприємства: «Найцікавішим і найскладнішим для нас був сам процес підготовки до привітання. На це ми витратили пару тижнів. Якщо раніше ми готували вистави чи фотосесії, то це одна річ, а тут треба було привітати кожну дитину. Вони різного віку і статі. До таких речей підходимо ґрунтовно, тому врахували особливості кожної дитини, її інтереси, і обрали такі подарунки. Звісно, не забули про смаколили, адже діти їх люблять. Загалом, ми підготували близько 40 подарунків, і обов’язково привітаємо особисто кожну дитину в тих селах чи районах, які до нас звернулись. Отримають свої подарунки й діти-інваліди наших працівників».

Першими привітали дітей із обмеженими можливостями Тернівської селищної ради Недригайлівського району. Олег Прилипко, представник підприємства: «Із року в рік ми даруємо їм цікаві й душевні моменти, і кожного разу намагаємося цим особливим діткам зробити особливі подарунки. Сьогодні привітали 12 наших земляків, і по усмішках бачу, що вони задоволені подарунками. Ми ще фото на згадку зробимо і обов’язково домовимося про наступну зустріч».

Інвалідність – це не вирок! Таким людям тільки важлива постійна увага й турбота суспільства, і дуже добре, що такі підприємства, як агрофірма «Вікторія», підтримують і піклуються про них.