Є питання? Телефонуй нам: 05443-97-1-52

Агрофірма Вікторія продовжує втілювати розпочаті кілька років тому соціальні проекти. Один із таких – солодкі подарунки до свят для старшокласників.

Вітати дітей солодощами – давня традиція аграріїв, а цього року до вже звичного списку закладів додався ще один – Біланівська школа Білопільської райради, де навчається майже сімдесят учнів. Для них гості лишають під ялинкою подарунки.

Олена СИДОРЕНКО, директор Біланівської школи: «Дуже приємно, що цього року ми вперше почали співпрацювати із агрофірмою «Вікторія». Знаєте, саме в свята для дітей дуже актуально отримати подарунок і увагу зі сторони і відчути, що вони комусь потрібні – це для них має велике значення».

З нетерпінням чекають свят і учні Вирівської школи. Стараннями дітей і вчителів заклад яскраво прикрашений, у залі – святкове дійство.

Світлана ОХРІМЕНКО, директор Вирівської школи: «Учні готуються, чекають представників агрофірми «Вікторія», адже без подарунків Новий рік ніяк не може обійтися, і діти завжди задоволені».

Добра і всіляких гараздів бажають юним жителям Сумщини представники агрофірми.

Сергій ПАСЬКО, представник агрофірми «Вікторія»: «Ми забезпечуємо учнів старших класів подарунками, якими їх не забезпечує держава. Агрофірма дарує дітям це свято, і в цьому році ми надали півтори тисячі подарунків дітям-старшокласникам на території Білопільського, Буринського і Недригайлівського районів. Бажаємо всім міцного здоров’я, успіхів у навчанні і щоб все завжди було добре!!! З наступаючими новорічними святами»!

Свій подарунок малечі зробила і природа. Лісові красуні, що зростають на подвір’ї школи, вкриті снігом, а кращого вбрання до Нового року годі й чекати.