Є питання? Телефонуй нам: 05443-97-1-52

Матч «Вікторія»(Жовтневе) – «Сумбуд» (Суми) став найскандальнішою грою цьогорічного Чемпіонату області з футболу. 2 травмовані гравці з обох боків і десяток жовтих карток для команди з Жовтневого.

Матч був більше схожий на розправу з новачком, але вже другою за результативністю командою Чемпіонату та фіналістом Кубку області. Суддівство Андрія Фісенка, на наш погляд, було упередженим. Такій кількості «нагороджень» наших гравців, що завжди відрізнялись чистою грою, попередженнями перед відповідальним матчем із роменським «Агробізнес-TSK» важко знайти виправдання. Не маємо права оцінювати внутрішні переконання арбітра (можливо, це банальний непрофесіоналізм), але ж керівництво Федерації футболу Сумщини має дати оцінку такому суддівству і відповісти вболівальникам і всій футбольній спільноті області – чи будуть ще подібні «розправи» на цьогорічних змаганнях і що очікувати нашим спортсменам?

Федерація даючи змогу «правити» таке футбольне правосуддя ставить під сумнів саму доцільність проведення в області змагань такого рівня, і після таких матчів, здається охочих до футболу на Сумщині поменшає.

Але, як би там не було, і як би не засуджували «Вікторію», вона вистояла у протистоянні з арбітром і «будівельниками», довівши свою майстерність сухими 3:0. Вітаємо нашу команду! Тримайтесь, хлопці!!!