Є питання? Телефонуй нам: 05443-97-1-52

Володар всіх кубків області, чемпіон Сумщини 2014 року, команда-легенда, переможець всіх матчів цьогорічного Чемпіонату та Кубку Федерації Футболу Сумщини 2015 – зупинилась перед нашою командою.

Уперше в цьому році роменська команда «Агробізнес-TSK» не змогла забити жодного м’яча. І винуватцем цієї поразки (а для цієї команди, при повному стадіоні в Ромнах, це не просто поразка – це нищівний розгром) став футбольний клуб «Вікторія» з Жовтневого. Всі атаки, контратаки, прориви й удари по воротах розбивались об майстерність нашого голкіпера. Микита Ситнер у цьому матчі показав справжні чудеса воротарського мистецтва, ставши улюбленцем роменських вболівальників.

Перший тайм пройшов, як і під час попередньої зустрічі, а далі вже відомий сценарій: нам призначили пенальті. Цей пенальті має увійти в історію сумського футболу як найскандальніший, адже боковий суддя довго доводив головному арбітру матчу, що падіння гравця роменчан було симуляцією. Проте арбітр судив строго – спочатку видалив капітана нашої команди, а потім нашому воротарю дав жовту картку. Але, навіть будучи в меншості, наші гравці довели свою перевагу і майстерність, а голкіпер «Вікторії» відбив цей одинадцятиметровий.

Це був найцікавіший матч останніх років, пристрасті на стадіоні вирували. Спочатку вболівальники «Агробізнесу» не могли повірити, що їх команда показує таку гру. В кінці матчу вони навіть побилися між собою, а потім почали підтримувати команду «Вікторія».

Такий факт: коли нашому арбітру призначили славнозвісний пенальті, то вболівальники кричали своєму гравцю: «Не забий!». Адже для них наш голкіпер став «авторитетом воріт», а несправедливий одинадцятиметровий навіть у роменців викликав обурення.

Вітаємо наших хлопців із перемогою! Хай і з таким рахунком, але це – перемога. Попереду в ФК «Вікторія» ще одна зустріч із роменчанами у фіналі Кубку області!