Є питання? Телефонуй нам: 05443-97-1-52

2 срібла – такий результат нашої команди у змаганнях 2015 року. Футболісти ФК «Вікторія» вперше вийшовши на обласний футбольний рівень змогли показати результати, на які спочатку і самі не розраховували.

Наймолодша команда Чемпіонату та Кубка завдяки власному професіоналізму стала двічі срібним призером. І такий результат заслуговує на повагу.

1 листопада на фінальному матчі Кубка Сумщини в смт. Жовтневе наші гравці гідно протистояли чинному чемпіону та володарю Кубка області роменському «Агробізнес TSK». І, не зважаючи на результат, змогли показати яскраву гру. Варто згадати, що цьогоріч наша молода команда «Вікторія» отримала власний стадіон та найкраще футбольне поле області в Жовтневому.

Завдяки турботі генерального директора агрофірми та почесного президента однойменного клубу «Вікторія» Сергія Бондаренка футбол на Білопільщині отримав потужний поштовх для розвитку. Кількість глядачів на трибунах яскраве тому підтвердження. Попереду новий футбольний рік і нові перемоги. Вітаємо ФК «Вікторія» з вдалим завершенням Чемпіонату та Кубка й бажаємо надалі радувати нас красивим футболом.