Є питання? Телефонуй нам: 05443-97-1-52

Сьогодні учні місцевої школи мали змогу «доторкнутись» до легенди. За сприяння агрофірми «Вікторія» Жовтневе відвідав двократний олімпійський чемпіон та семикратний чемпіон світу наш земляк Олександр Шапаренко.

Свій візит він розпочав з екскурсії до новозбудованого стадіону футбольного клубу «Вікторія». За його словами, подібних спортивних споруд він давно не бачив в Україні, бо такі стадіони мають середні європейські міста. Тут же подякував керівнику агрофірми Сергію Бондаренку за сучасний і меценатський підхід до розвитку селища.

У школі Олександра Шапаренка чекали учні, що відвідують спортивні гуртки та секції. Спочатку організатори продемонстрували фільм про спортивний шлях олімпійського чемпіона, а потім він сам виступив перед дітьми з лекцією. З нагоди зустрічі представник агрофірми Роман Бабенко подарував бібліотеці примірники книги Олександра Вертіля «На гребні хвиль», яка стала біографічним нарисом олімпійської легенди. Як зазначив сам автор писати книгу до 70-річного ювілею він планував не менше року, але так склались обставини, що довелось це зробити за 4 з гаком місяці, але від того, він лише більше отримав задоволення.

Зустріч тривала більше 2 годин, а завершилась десятками автографів та фото спортивної молоді та двократного олімпійського чемпіона Олександра Шапаренка.