Є питання? Телефонуй нам: 05443-97-1-52

Зразковий ансамбль сучасного танцю "Фантазія" Жовтневого селищного будинку культури прийняв участь у VI Міжнародному фестивалі-конкурсі хореографічного мистецтва "Алегро Хортиці 2016 ", що відбувся у Запоріжжі.

Генеральний директор агрофірми "Вікторія" Сергій Бондаренко завжди підтримує спортивні та творчі молодіжні починання. Так було і цього разу – підприємство допомогло танцюристам в організації поїздки на конкурс. І ця допомога увінчалася успіхом!

У номінації "Сучасна хореографія" (3 вікова категорія) зразковий ансамбль сучасного танцю"Фантазія" стали Лауреатами I -го ступеню, а у номінації "Вільна хореографія" (3 вікова категорія) стали володарями "Гран-прі", відзначені дипломами та кубком. Також запрошені на участь у святковому Гала-концерті переможців, що відбудеться 01.06.2016 року в смт. Кирилівка Запорізької області.

Приємною несподіванкою для нас була подяка від керівника ЗАСТ "Фантазія" О. І. Шаркової за надану допомогу: "Дирекція будинку культури, учасники колективу та їх батьки висловлюють щиру вдячність за надану Вами допомогу. Успіхів Вам та процвітання!".

Ми ж, у свою чергу, бажаємо дітям нових звершень на творчому шляху!