Є питання? Телефонуй нам: 05443-97-1-52

У Жовтневому завершився другий сезон місцевого шоу «Х-Фактор». На відміну від минулого року, географія конкурсу цього разу була ширшою – позмагатися за перемогу приїхали таланти з Буринського, Білопільського та Сумського районів. Але з понад 30 бажаючих потрапити на сцену до фінального етапу дійшли лише 8 учасників.

Трійку фаворитів визначили журі та глядачі. Ними стали: гурт «Хвилі» з Білопілля (І місце), Ігор Кусовник із Жовтневого (ІІ місце) та його земляк Артур Лакатош (приз глядацьких симпатій).

Під час концерту в Жовтневому вирували гарячі емоції, не зважаючи на зовсім не літню погоду за вікном. За словами селищного голови Івана Ігнатьєва, у Жовтневому вирує культурне життя, і вкотре такі починання підтримує керівник агрофірми «Вікторія» Сергій Бондаренко.

Всі учасники шоу отримали іменні дипломи, а переможці - грошові призи. Приз глядацьких симпатій вручила депутат районної ради Надія Онищенко, яка відзначила, що Артур Лакатош поєднав в собі не лише талант співака, а й футболіста. Після нагородження переможців на глядачів чекав великий гала-концерт за участі всіх учасників шоу «Х-Фактор» (Жовтневе.)