Є питання? Телефонуй нам: 05443-97-1-52

На футбольному полі в Жовтневому побувала технічний партнер швейцарської компанії «Syngenta», кандидат сільськогосподарських наук Світлана Чоні. Зустріч з представниками ФК «Вікторія» відбулась у рамах обміну досвідом щодо облаштування та догляду за футбольним газоном.

В інтерв’ю газеті «Агровісник Сумщини» пані Світлана заявила, що приємно здивована станом поля, а також професійним підходом до його будівництва і експлуатації з боку агрономів агрофірми «Вікторія»: «Ми нещодавно всі бачили стан футбольних майданчиків Франції під час ігор ЄВРО-2016, тому можна з впевненістю сказати, що футбольному клубу «Вікторія» є чим пишатися, і це поле в рази краще, аніж ті, які ми бачили під час трансляцій матчів європейської першості».

Як вчений Світлана Чоні дала кілька корисних порад для агрономів щодо нових технологій з підтримки ігрового стану поля. «Нам дуже приємно, що науковці визнали професіоналізм наших агрономів, будівельників та працівників стадіону. Адже ми хотіли зробити найкраще на Сумщині футбольне поле, і нам це вдалося. Вдвічі приємніше те, що цей стадіон знаходиться тут, у Жовтневому, поряд з нами, поряд з людьми, які тут працюють, і став популярним місцем відпочинку жителів під час матчів кубків та чемпіонатів області з футболу» – заявив технічний директор агрофірми «Вікторія» Роман Бабенко.

Нагадаємо, що саме агрофірма «Вікторія» у 2015 році в короткі строки збудувала стадіон та футбольне полу в Жовтневому, а однойменна команда займає призові місця у найпрестижніших футбольних змаганнях. У планах підприємства розширення спортивної мережі стадіону.