Є питання? Телефонуй нам: 05443-97-1-52

Технічний директор агрофірми «Вікторія» Роман Бабенко звернувся до керівництва «Білопільського РЕМу» з проханням вирішити проблему жителів с. Тімірязівка. У людей виникли перебої з напругою електроенергії. Та завдяки зверненню Романа Бабенка люди зустріли весну зі світлом! Енергетики оперативно відреагували на звернення, замінили трансформатор і старий провід – на новий, з більшим перерізом.

«До мене звернулися вулиці Робітничої та Виноградної з проханням вирішити проблему низької напруги в електромережі. В них не працювали електроприлади, насоси в скважинах. Я звернувся до директора та головного інженера Білопільського РЕМу. Проблему вдалося вирішити спільними зусиллями і разом з весною прийшла напруга» – говорить Роман Бабенко.

«ПАТ «Сумиобленерго» намагається оперативно реагувати на такі звернення. Адже ми зацікавлені в тому, щоб оселі всіх людей були наповнені світлом. Це чудово, коли є контакт зі споживачами. А коли нам дякують за зроблену роботу – це найвища оцінка» – прокоментував директор філії «Білопільський РЕМ» ПАТ «Сумиобленерго» Олександр Горяєв.

Така співпраця є дуже важливою в умовах децентралізації, адже коли нові громади, як Миколаївська, «стають» на ноги, діалог між підприємцями, комунальними службами, владою і народом є запорукою успішного розвитку! В цьому впевнений перший заступник Миколаївського селищного голови Василь Одарченко: «Я хочу виразити слова щирої подяки перш за все технічному директору агрофірми «Вікторія» Роману Бабенко, який є за сумісництвом депутатом Миколаївської селищної ради, який дуже оперативно відреагував на проблему наших громадян і використовуючи весь депутатський інструментарій звернувся до керівництва Білопільського РЕМу. Хочу відзначити співпрацю з Горяєвим Олександром Васильовичем, який теж виявив небайдужість до наших проблем».

Спільно з енергетиками та місцевою владою, технічний директор агрофірми Вікторія Роман Бабенко розглядають можливість зробити у Тімірязівці вуличне освітлення з енергозберігаючими лампами. Та окрім світла, говорить Роман Бабенко, проблем у селян ще достатньо. Серед першочергових завдань, які ставить собі селищний депутат, – полагодити автобусні зупинки.