Є питання? Телефонуй нам: 05443-97-1-52

Керівник агрофірми «Вікторія» Сергій Бондаренко отримав подяку від ветеранів АТО Білопільщини. Саме завдяки нашому підприємству понад 30 АТОвців району стали господарями 62-х гектарів землі.

Аби військові мали власні ділянки, агрофірма віддала частину землі, яку орендувала, та здійснила юридичний супровід бійців. Сергій КУЦЕМЕЛЯ, голова громадської орагнізації «Ветерани АТО Білопільщини»: «Сергій Миколайович Бондаренко разом зі своєю командою зробили те, до чого ми не могли навіть підступитися. Нам складно було подолати бюрократичні перепони, але завдяки спеціалістам агрофірми все пройшло так швидко, що не віриться. Наша організація висловлює слова щирої подяки всім, хто нас підтримав і допоміг».

Торік агрофірма допомогла отримати землю 25-ти учасникам АТО, цьогоріч – 31-му. Окрім цього «Вікторія» завжди підтримує військових регіону як матеріально, так і консультативно. Щодо отримання належних по закону земельних ділянок захисникам України, то в нас діє власний соціальний проект. Сергій БОНДАРЕНКО, генеральний директор агрофірми «Вікторія»: «Ці хлопці захищали нашу Батьківщину, проливали за неї свою кров. Можливо, для когось це просто красиві слова, але ми дійсно так вважаємо, і чим можемо допомагаємо їм. На початку війни це була підтримка бронежилетами, запчастинами, продуктами харчування, навіть автомобіль передали армії. Зараз, коли вони повертаються звідти, то допомагаємо отримати належні їм по закону земельні ділянки. Від юридичного супроводу до виготовлення технічної документації за наш рахунок. Від А до Я або під ключ!».

За постійну й вагому підтримку учасників війни керівники громадської організації «Ветерани АТО Білопільщини» вручили Сергію Бондаренку подяку та домовились на подальшу співпрацю. Ми ж бажаємо солдатам щасливого майбутнього на мирній рідній землі!