Є питання? Телефонуй нам: 05443-97-1-52

Діти працівників агрофірми «Вікторія» вирушили на екскурсію до Сумського центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді. Такий подарунок керівництво підприємства зробило малечі до Дня святого Миколая.

Побачити на власні очі розмаїття тварин, риб і рослин наших дітей запросили працівники закладу у вдячність за підтримку. Нагадаємо, кілька тижнів тому агрофірма «Вікторія» привозила для мешканців центру їжу – пшеницю, кукурудзу, сонях, сою та овес.

У центрі еколого-натуралістичної творчості дітей зустріли його неймовірні мешканці – 52 види риб, 12 видів тропічних рослин, а ще птахи і тварини. Малеча була в такому захваті, що навіть дощ не завадив їх подорожі у цей маленький світ природи. Особливий захват у дітей викликали яскраві мешканці підводного царства. Але пізнавальними та надзвичайно цікавими для діток були відвідини кожної із кімнат станції юнатів. Адже в еру комп’ютерів та інтернету таке живе спілкування – на вагу золота, говорять батьки малечі, самі ж діти не приховували радісних емоцій, бо коли ще випаде така нагода віч-на-віч поспілкуватися із представниками неймовірно красивої флори і фауни.