Є питання? Телефонуй нам: 05443-97-1-52

Агрофірма «Вікторія» нагородила кращих вчителів Сумщини за підсумками обласного туру «Вчитель року-2018». Церемонія нагородження за участі перших осіб області відбулась у Сумській обласній філармонії.

Голова Сумської облдержадміністрації Микола Клочко підкреслив, що освітня реформа, яка сьогодні проходить в Україні, має на меті не лише покращення якості освіти, а й збільшення заробітних плат педагогам і підвищення статусу вчителя, авторитету цієї професії. Так і має бути, адже вчителі на Сумщині – найкращі. Також Микола Клочко відзначив переможців обласного туру «Вчитель року-2018».

У номінації «Українська мова та література» переможцем стала вчитель Роменської ЗОШ № 11 Світлана Кайнара, кращим вчителем фізики визнали Світлану Андрєєву із Шосткинської ЗОШ № 4, у номінації «Німецька мова» першість здобула учитель Роменської спеціалізованої загальноосвітньої школи № 1 імені П.І. Калнишевського Інна Лазоренко, а у номінації «Фізична культура» перемогла учитель Конотопської ЗОШ № 7 Олена Панченко. Кращих вчителів Сумщини привітали й заступник голови обласної ради Тетяна Головко та директор обласного Департаменту освіти й науки Вікторія Гробова. А ось подарунки переможцям вручила агрофірма «Вікторія». Сучасними планшетами нагородили аграрії педагогів за їх нелегку, але таку потрібну працю. Олександр Черкашин, заступник генерального директора по роботі з громадськістю агрофірми «Вікторія»: «Аграрна галузь чекає від вашої роботи висококласних спеціалістів, тому покладаємо на вас свої сподівання. Ми не випадково зробили вам подарунки, адже бачимо в вас своїх колег, які, як і ми, сіють зерно добра в дитячі душі. Від колективу аграріїв бажаю вам творчих злетів і шани ваших учнів!».

Сучасна освіта потребує сучасного підходу, тож ми маємо надію, що планшети допоможуть освітянам зробити навчальний процес біль якісним та цікавим.