Є питання? Телефонуй нам: 05443-97-1-52

Узимку аграрії теж не сидять, склавши руки! Коли поля відпочивають, озимина під надійним сніговим шаром, а весняні роботи розплановані, наші агрономи навчаються, вдосконалюючи свої професійні навички.

Цьогоріч за ініціативи заступника генерального директора з виробництва агрофірми «Вікторія» Володимира Шуляка всі агрономи підприємства відвідали науково-виробничі семінари компаній «Syngenta» та «Monsanto».

Представники компаній-лідерів світового агровиробнцитва поділились із нашими спеціалістами досвідом, представили новітні гібриди, нові розробки засобів захисту та нові технології догляду за рослинами.

«Навчання були дуже цікаві та корисні для всіх нас: щось згадали, щось почули нове, адже всі розуміємо, що все знати просто неможливо. Ми намагаємося постійно навчатися, тим паче, що за місяць стартує сільськогосподарський виробничий сезон», – так Володимир Шуляк прокоментував участь агрономів Сумського кластеру групи компаній ЛНЗ у навчаннях. За його словами, такі заходи – це підвищення професійної майстерності, обмін агрономічними ідеями та вдосконалення своїх вмінь. Від усіх наших агрономів висловлюю найтепліші слова вдячності цим компаніям за прекрасно організований семінар і сподіваюсь на плідну співпрацю у 2018 році.