Є питання? Телефонуй нам: 05443-97-1-52

Сьогодні, в міжнародний День захисту дітей, як і було обіцяно, агрофірма «Вікторія» влаштувала дітям Миколаївської громади театральне свято. Актори Сумського обласного театру для дітей та юнацтва порадували маленьких глядачів виставою «Пан Коцький». Захоплююча гра акторів, яскраві декорації, співи не залишили байдужими жодного глядача.

Інна Шевченко, учениця Луциківської школи: «Вразила гра акторів, дуже цікаво грали, і взагалі було дуже цікаво, адже це справжній театр».

Протягом години діти уважно спостерігали за складним і цікавим сюжетом вистави. Малеча переживала за долю Лиси та пана Коцького.

Роман Овсепян, учень Луциківської школи: «Добре, що все гарно завершилось у цій виставі, ми дуже цьому раді. Дуже все сподобалось».

Справжній святковий подарунок до Дня захисту дітей порадував не лише малечу, а й їх вчителів і вихователів.

Ірина Борщенко, вихователь пришкільного оздоровчого табору «Дружба»: «Діти у захваті від вистави, адже це вперше, що не ми їхали в театр, а театр приїхав до нас. Тим паче, що зараз канікули, і така вистава для нас як подарунок. Культурна програма – це зажди не лише цікаво, а й корисно». По завершенню – діти буквально засипали акторів квітами й усі бажаючі зробили фото на згадку.

Лариса Зарко, начальниця відділу культури Миколаївської селищної ради: «Вперше у нас відбувся такий масштабний театральний захід, і, судячи з усмішок дітей, вони задоволені. Хочеться подякувати керівнику агрофірми «Вікторія» Сергію Бондаренку за те, що подарували дітям Миколаївської громади це свято. Це дуже добра справа».

Однією виставою не обійшлося. Юні таланти Миколаївки, під керівництвом завідувачки селищного будинку культури Галини Шаркової, влаштували дітворі святковий концерт. Близько 20 номерів продемонстрували на сцені учасники місцевої художньої самодіяльності.

Відтак ми подарували маленьким жителям Миколаївки чудовий початок літа і прищеплюємо любов до культури і мистецтва!