Є питання? Телефонуй нам: 05443-97-1-52

Дитячий садок «Світанок» Улянівської селищної ради збудований 40 років тому, а вже близько 10 – там катастрофічна ситуація із пішохідними доріжками та тротуарами. Про їх існування тут нагадують хіба що поодинокі уламки асфальту.

За словами завідувачки закладу Тетяни Йолтуховської, вони неодноразово звертались за допомогою до місцевих підприємців та аграріїв. Але – хто відмовляв одразу, а хто по 3 роки годував обіцянками.

Нещодавно очільниця дитсадку розповіла про ситуацію керівнику Сумського відділення групи компаній «ЛНЗ» на Сумщині Сергію Бондаренку. Той одразу ж направив до них спеціалістів-будівельників. Цього ж дня прийняли рішення про початок будівельних робіт.

Сергій Пасько, керівник ПАФ «Колос»: «Сьогодні ми з головним будівельником агрофірми «Вікторія» Віктором Карєпіним побачили стан речей. І зрозуміло, що в негоду діти в садочок і з нього ходять по багнюці. Інформацію ми донесли Сергію Миколайовичу, він уже розпорядився виділити кошти, матеріали, бригаду будівельників, тож розпочинаємо працювати!».

Тож незабаром дітям буде приємніше ходити до закладу, адже це їхня перша доріжка на шляху до навчальних вершин.