Є питання? Телефонуй нам: 05443-97-1-52

На головному дитячому об’єкті будівельна бригада агрофірми «Вікторія» за тиждень після проведення підготовчих робіт вкладає перші плитки майбутніх тротуарів в улянівському дитсадку «Світанок».

Сьогодні з ходом робіт ознайомились керівник Сумського кластера групи компаній «ЛНЗ» Сергій Бондаренко та директор ПАФ «Колос» Сергій Пасько. В інтерв’ю газеті «Агровісник Сумщини» Сергій Бондаренко зазначив: «Майже щороку в Улянівці реалізуємо благодійні проекти. Збудували нову артезіанську свердловину на вулиці Центральній, водогін на вулиці Долгозвяги, зробили капітальний ремонт даху будівлі старої школи, встановили сучасний енергоефективний котел на альтернативному паливі у дитсадку, збудували 1,5 кілометри дороги по вулиці Зарічній, закупили нові меблі та двері для однієї з дитячих груп дитсадка, і ось цьогоріч відгукнулись на прохання завідувачки дитсадка і розпочали будівництво тротуарів. Паралельно зараз реставруємо каналізаційні колодязі. Зробимо так, щоб до них був постійний і безпечний доступ».

Улянівська громада постійно відчуває підтримку підприємств групи компаній «ЛНЗ», говорить член виконавчого комітету селищної ради та керівник ПАФ «Колос» Сергій Пасько: «Щозими наша техніка розчищає під’їзні дороги та вулиці селища від снігових заметів, надаємо техніку для благоустрою території ради, підтримуємо футбольну команду «Чайка». Уже традиційно влаштовуємо масштабні концерти на День селища, і цьогоріч також готуємо нову цікаву програму для земляків, яку презентуємо 2 серпня. Завжди тримаємо руку на пульсі життя Улянівки».