Є питання? Телефонуй нам: 05443-97-1-52

Хоча новорічні свята вже позаду, привід радувати дітей подарунками є завжди. Такого принципу дотримуються представники агрофірми «Вікторія» та Білопільської аграрної компанії. У січні вони презентували вихованцям дитячого садочку «Теремок» в смт. Терни.

Малювати, робити аплікації та писати перші літери – все це діти робитимуть на нових столах. 4 нові предмети інтер’єру закладу подарували представники агрофірми «Вікторія» та ТОВ «Білопільська аграрна компанія». А ще – сучасну мультимедійну дошку, яка допоможе малечі краще пізнавати навколишній світ та крокувати в ногу з часом.

«Прогрес іде вперед, а нам такі подарунки вкрай необхідні, тому що діткам потрібно, щоб вони все наочно бачили. Тут і фільми можна показувати» – говорить вихователь дитячого садка «Теремок» Світлана Шаповалова. Така дошка в цьому закладі – перша. Але це не перший цінний подарунок від аграріїв. Минулоріч, наприклад, садок отримав від підприємців килим, на якому дітки мають нагоду комфортно гратися.

Білопільська аграрна компанія займає певну частину земельних ділянок на цій території. Позиція керівництва підприємства – підтримувати території, на яких працюєш. «Необіхдно допомагати громаді, підвищувати соціальний рівень. Допомагати такій малечі завжди приємно, бачити їх щасливі обличчя» – говорить представник ТОВ «Білопільська аграрна компанія» в Недригайлівському районі Олег Прилипко. Адже саме таким має бути соціально відповідальний бізнес. Тим паче, найвигідніші інвестиції – це інвестиції в підростаюче покоління, в майбутнє нашої держави.