Є питання? Телефонуй нам: 05443-97-1-52

Білопільщина не один десяток років славиться своїми досягненнями в лижному спорті. Імена Андрія Дериземлі, Артема Тіщенка, Андрія Доценка, Руслана Ткаленка, Анни Кулак та Антона Юнака відомі в Україні та світі.

В січні цього року на прохання голови Вирівської сільської ради, який ще нещодавно працював тренером Білопільської ДЮСШ, генеральний директор агрофірми «Вікторія» Сергій Бондаренко придбав для вихованців закладу лижі фірми «Madshus». А вже 28 січня на одному із тренувань Вирівської секції з біатлону його заступник Сергій Пасько передав подарунок школярам. «Лижі відомої торгової марки «Мачус», яка входить в трійку світових виробників. Такі лижі у світових і олімпійських чемпіонів. Вони універсальні, гарно їдуть майже за будь-якої погоди та снігового шару. Бажаю, щоб вони стали вам у нагоді при встановленні власних рекордів та перемог. Ми намагаємося завжди підтримати ті території, на яких працюємо. Хочемо, аби й інші виробники, аграрії також це робили. Ми обробляємо тут малий відсоток землі, але все одно не можемо залишити проблеми без уваги, а допомогти дітям, здоровому способу життя - це свята справа».

Вирівський селищний голова Микола Кулак відзначив, що для їх секції це перший такий подарунок, адже раніше йому доводилось особисто купувати спортивний інвентар. «Дуже приємно, що наші аграрії не відмовляються підтримувати спортсменів, тож дякую агрофірмі «Вікторія» за такий подарунок. Сподіваюсь, що їх приклад надихне інших».