Є питання? Телефонуй нам: 05443-97-1-52

Керівник агрофірми «Вікторія» Сергій Бондаренко та відома фотохудожниця Наталія Кармазіна подарували велику фотосесію для родин наших земляків, що виховують дітей з обмеженими можливостями. Більше 20-ти родин з Миколаївської селищної ради та села Павлівка на мить забули про свої щоденні клопоти та поринули у чарівний світ фотографії.

Наталія Кармазіна, фотохудожниця: «Сергій Миколайович Бондаренко випадково побачив мою підготовку до виставки «Де живе душа твоя» і буквально загорівся бажанням зробити для таких дітей подарунок. Сказано – зроблено».

Надія Онищенко, заступник генерального директора агрофірми «Вікторія»: «Звичайно, це ідея нашого керівника, і ми як його команда, зробили все, щоб це свято для цих родин відбулося. Тепер можемо з гордістю сказати, що ці діти пережили, можливо, один із найцікавіших днів у своєму житті разом з агрофірмою «Вікторія»».

Цього дня у нашій імпровізованій фотостудії побували десятки родин, які окрім фотосесії отримали щорічні подарунки від керівництва агрофірми. А до дня Святого Миколая всі ці діти отримають фотоальбоми, які нагадуватимуть їм про приємні моменті цієї зими. Адже пам'ять – то найцінніший подарунок!