Є питання? Телефонуй нам: 05443-97-1-52

Цими вихідними діти із особливими потребами з Білопільщини, Недригайлівщини та Буринщини побували на «Дні народженні Вовка». Цю святкову виставу, в постановці заслуженого артиста України Валерія Микитенка, а разом із нею – шквал незабутніх емоцій малечі подарувала агрофірма «Вікторія» до міжнародного Дня інвалідів. На виставу завітали понад 70 дітей із Миколаївки, Ганнівка-Вирівської, Улянівки, Павлівки, Дяківки, Тернів й інших населених пунктів Миколаївської громади.

Діти з батьками з захопленням дивилися на казкову феєрію, що відбувалася на сцені. Для більшості з них така подія – надзвичайна рідкість. Адже не кожному під силу приїхати до Сум і побувати в театрі.

Алла Писаревська, голова ГО «Батьки дітей з особливими потребами»: «Свято таке потрібне для дітей, дуже вони його чекають, і батьки чекали, адже наші діти з особливими потребами, і ми дуже задоволені, і ми дуже вдячні, що нашим дітям вкотре подарували таке особливе свято».

Дарувати незабутні емоції дітям агрофірма «Вікторія» давно взяла собі за правило. Минулого року для особливої малечі та їхніх батьків влаштували професійну фотосесію. А цього разу – виставу. Соціальний проект, говорить заступник генерального директора підприємства Надія Онищенко, набирає обертів: «З року в рік ми не лише плануємо робити для цих діток щось цікаве, але й з кожним роком запрошуємо їх все більше і більше. Цьогоріч більше 70 дітей відвідали наш захід. Нам приємно, що допомогли з організацією і підвозом дітей з громади Миколаївська селищна рада, тернівська школа, були задіяні наші автобуси і автомобілі. Велика нагорода для нас – бачити щасливі очі цих дітей».

Після закінчення святкової вистави глядачі не поспішали відпускати акторів. Емоції зашалювали, тож півгодини актори фотографувалися з дітьми на фоні декорацій.

Аліса Храпова, актриса Сумського театру для дітей та юнацтва: «Детки прекрасные, чудесные, все так реагировали на спектакль и фотографировались. Очень здорово, очень!».

Жанна Шевченко, заступник директора Сумського обласного театру для дітей та юнацтва: «Ми приємно вражені прийомом, який нам організувало керівництво агрофірми «Вікторія», але ще більше ми вражені цією вдячною публікою. Адже видно, що такі свята в дефіциті у цих дітей, і нам вдвічі приємніше, що наш колектив зміг подарувати їм ці години радості».

Насолодившись виставою і спілкуванням з акторами – гостей запросили до солодкого столу. Радісні емоції переповнювали малечу, а це – справжнє щастя для їхніх батьків. Та найважливіше, говорять родини, що є люди, які піклуються і пам’ятають про них.