Є питання? Телефонуй нам: 05443-97-1-52

Майже 4 роки поспіль, із початку агресії, спрямованої на нашу країну, агрофірма «Вікторія» підтримує українських військових, які на передовій обороняють кордони Батьківщини. За ці роки відчули турботу аграріїв вояки 27 Сумського реактивного полку, 131 розвідбат, мобілізовані працівники агрофірми та наші земляки у різних військових частинах.

На початку 2017 року керівник агрофірми «Вікторія» Сергій Бондаренко на прохання заступника командира дивізіону військ берегової оборони Олександра Дермільова придбав автомобіль «Фіат» для виконання бойових завдань вояками 1-ї гарматної артилерійської батареї. З підполковником Дермільовим ми зустрілись уже в кінці року, коли він вийшов на заслужений відпочинок.

Олександр Дермільов: «Сергій Миколайович Бондаренко мій земляк, але бачились ми останній раз ще в школі. У відпустці, на початку цього року, зайшов до нього з проханням допомогти переоформити паї для своїх рідних. Розговорились. Згадали юні роки, поговорили про ситуацію на фронті. Кажу, єдина для нас на той час проблема – відсутність вантажопасажирського автомобіля, який би міг швидко підвозити людей і озброєння на передову. З відпустки в частину я вже їхав на «Фіат»і. Послужила нам ця машина добряче. Часто ми згадуємо мого земляка добрим словом!».

Заступник командира дивізіону військ берегової оборони вже декілька місяців застосовує свої технічні знання на елеваторі, що будується в Білопіллі в якості головного механіка. Але як справжній військовий завжди на зв’язку зі своїми побратимами. В листопаді вони звернулись до нього з проханням про допомогу. Потрібні були зимові шини для КАМАЗІв та УАЗів, запчастини, утеплювальні матеріали, електроінструмент, шанцевий інструмент.

Знову в пригоді став земляк Сергій Бондаренко. Коли все було готове для відправки, військові запросили керівника агрофірми відвідати їх. Сергій Миколайович з радістю прийняв запрошення та разом із колегами відвідали військових підшефної батареї поблизу міста Маріуполя.

У переддень свята волонтерів його заслуги з підтримки українських вояків оцінив Антитерористичний центр Служби Безпеки України й нагородив відомчою відзнакою – медаллю «За волонтерську діяльність», яку в розташуванні артчастини військ берегової оборони вручив йому підполковник Ігор Герасимчук перед строєм вояків. Керівник агрофірми «Вікторія» Сергій Бондаренко: «Це було неочікувано, адже ми їхали до артилеристів ВМС, а тут відзнака СБУ. Я навіть здивувався. Але ми всі разом робимо спільну справу – захищаємо нашу Батьківщину. Я сказав цим військовим: мій телефон для вас працює в будь-який час доби. Чим зможемо – ми допоможемо!».